Welkom op onze site! – Medisch Centrum Nijmegen-Oost – Nijmegen

Welkom op onze site!

Welkom op onze site!

Mondzorg Oost, dé tandartspraktijk voor jong en oud met persoonlijke aandacht en een centrale ligging in Nijmegen Oost,  heeft alles in huis om jou de best mogelijke zorg te leveren. Maar liefst 34 professionals staan dagelijks klaar met ieder zijn specialisme. Liever een vaste tandarts? Ook dat kan. We hebben nu tijdelijk plek voor nieuwe patiënten! U bent van harte welkom.

Richard Suy, praktijkhouder

 

 

Tandartsen, mondhygiënisten en specialismen als orthodontie en chirurgie onder een dak!

In onze praktijk wordt uitsluitend gewerkt volgens de geldende richtlijnen voor infectiepreventie, stralingshygiëne en nascholing. Wij hebben uw en onze veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze praktijk is gevisiteerd door de Associatie Nederlandse Tandartsen en geheel in orde bevonden. De Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd krijgt inzage in dit rapport. Tevens is een materiële controle door Achmea uitgevoerd en ook hierbij is onze praktijk uitstekend bevonden!

In onze praktijk hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd en hebben inmiddels meer dan 1000 testimonials van onze patienten waarbij wij een uitstekend rapportcijfer krijgen. Denk hierbij aan cijfers uitsluitend van 8, 9 en 10. We blijven doorgaan met dit klanttevredenheidsonderzoek. Parkeren (parkeerkaartje kopen) wordt wel eens als minpunt aangegeven. U kunt dit eenvoudig oplossen door op uw smartphone de App Parkmobile te zetten. Voor de praktijk is meestal voldoende parkeerplaats.