Specialisatie – Medisch Centrum Nijmegen-Oost – Nijmegen

Specialisatie

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wij hebben een kwaliteitsimplementatie doorlopen volgens het Strawn principe van de firma PDI. Verder zijn wij aangesloten bij het Kwaliteits-Register Tandartsen, Associatie Nederlandse Tandartsen, Nederlandse Maatschappij ter bevordering Tandheelkunde en Stichting Garantiefonds Mondzorg. Voor het ROC en de HAN zijn wij door Calibris erkend als leerbedrijf.

Praktijkopbouw

  • Tandarts Richard Suy (praktijkhouder) heeft zich naast de reguliere mondzorg toegelegd op totaal-gebitsrenovaties en esthetische mondzorg. Dit met o.a. porseleinen facings, orthodontie, kronen en bruggen.
  • Tandarts-docent Bas Loomans zal naast zijn universitaire werkzaamheden ons team versterken voor patienten met erosie, aangeboren en verworven tand(-stand)afwijkingen en uitgebreide gebitsrenovaties die behandeld worden met o.a. witte composietvullingen. Uw tandarts kan u verwijzen voor deze problematiek.
  • Tandarts Lieske Michielsen heeft naast de reguliere tandheelkundige mondzorg affiniteit met angstigen, gehandicapten en kinderen.
  • Tandarts-endodontoloog Joris Rotteveel behandelt in onze praktijk de zeer bewerkelijke wortelkanaal-behandelingen, niet alleen voor onze patienten, maar ook kan uw eigen tandarts verwijzen voor deze problematiek.
  • Tandarts Anke Smulders en Mariëlla Hordijk verzorgen de reguliere tandheelkundige mondzorg.
  • Tandarts Willemijn Braakhuis verzorgt de orthodontie binnen onze praktijk.
  • Tandarts Ellen Smeets Draayer is algemeen practicus.
  • Mondzorgkundige Linda Brauer en Britt vd Laan verzorgen de mondhygiene van onze patienten.

Klinisch assistentes Deborah Jansen, Dominique Leenders, Lisa Tunnessen, Manon Hendriks, Lianne Cornelissen en Siona Finch zorgen in opdracht van de tandartsen voor o.a. professionele gebitsreinigingen, rontgenfoto’s en het maken van afdrukken. Alle voorbehouden medische handelingen zullen uitsluitend door de tandarts zelf worden verzorgt.

Praktijkmethodiek

In onze praktijk wordt gewerkt volgens het Strawn concept.Dit betekent dat de tandartsen worden bijgestaan door een team van professionele en gediplomeerde assistentes die behandelingen zowel in als buiten de mond verrichten.

Vanzelfsprekend werken wij met uitsluitend de nieuwste beproefde technieken, materialen en daar waar mogelijk metaalvrij. Dus uitsluitend witte vullingen en geen grijze randjes langs kroonranden en geen grijze amalgaamvullingen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in voor uw mondgezondheid! De gebruikte materialen zijn uitsluitend van gerenommeerde A merken en dus geen goedkope buitenlandse dubieuze spullen met een grote marge. Uiteraard geven wij garantie op onze geleverde producten, op bijvoorbeeld een kroon zelfs 5 jaar!

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon: 024 – 329 42 38