Specialisatie – Medisch Centrum Nijmegen-Oost – Nijmegen

Specialisatie

Specialisatie

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wij hebben een kwaliteitsimplementatie doorlopen volgens het Strawn principe van de firma PDI. Verder zijn wij aangesloten bij het Kwaliteits-Register Tandartsen en Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering Tandheelkunde. Voor het ROC en de HAN zijn wij door SBB erkend als leerbedrijf.

 

 

Praktijkopbouw

Klinisch assistentes Deborah Jansen, Dominique Leenders, Lisa Tunnessen, Manon Hendriks, Demy Steenbergen, Sanne Huls, Liselotte vd Zandt, Iris van Druten, Nikki Kersten, Jet Kusters, Eline Peperak en Karlijn Buijs en Siona Finch zorgen in opdracht van de tandartsen voor o.a. professionele gebitsreinigingen, rontgenfoto’s en het maken van afdrukken. Alle voorbehouden medische handelingen zullen uitsluitend door de tandarts zelf worden verzorgt.

Praktijkmethodiek

In onze praktijk wordt gewerkt volgens het Strawn concept.Dit betekent dat de tandartsen worden bijgestaan door een team van professionele en gediplomeerde assistentes die behandelingen zowel in als buiten de mond verrichten.

Vanzelfsprekend werken wij met uitsluitend de nieuwste beproefde technieken, materialen en daar waar mogelijk metaalvrij. Dus uitsluitend witte vullingen en geen grijze randjes langs kroonranden en geen grijze amalgaamvullingen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in voor uw mondgezondheid! De gebruikte materialen zijn uitsluitend van gerenommeerde A merken en dus geen goedkope buitenlandse dubieuze spullen met een grote marge. Uiteraard geven wij garantie op onze geleverde producten, op bijvoorbeeld een kroon zelfs 5 jaar!

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon: 024 – 329 42 38