Afspraken – Medisch Centrum Nijmegen-Oost – Nijmegen

Afspraken

Afspraken

Eerste bezoek?

Voor een eerste consult kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij reserveren dan tijd om een uitgebreide intake met u te doorlopen. Houdt u hierbij rekening met een tijdsduur van minstens 30 minuten. De gegevens van uw eventuele eerdere tandarts zijn voor een goede historie noodzakelijk. Deze kunt u zelf opvragen en bij een eerste bezoek aan ons meenemen. Het is ook van belang dat u uw verzekeringspas meeneemt. Er geldt overheids-halve ook een legitimatieplicht en moet uw Bsn (sofi-) nummer genoteerd zijn voordat wij u in behandeling mogen nemen.

Wij zullen middels een vragenformulier uw gezondheid met u doorlopen en een mondklinisch onderzoek doen. Indien niet aanwezig (of niet recent) zullen wij een röntgen-panoramafoto of kleine aanvullende foto´s van uw gebit maken; dit verschaft zeer veel inzicht in de huidige toestand van uw gebit. Onze bevindingen zullen wij uitgebreid met u bespreken en een vervolgtraject met u doornemen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en vragen.

Verwijzing door uw eigen tandarts?

Uw tandarts stuurt u in voor een specifieke behandeling, foto of advies. Neemt u de verwijzing van uw eigen tandarts mee of geef duidelijk aan de receptioniste door wat de specifieke vraagstelling is.

Bent u al patiënt bij ons in de praktijk?

Geeft u duidelijk aan de receptioniste door waarvoor u komt. Dit kan bijvoorbeeld een periodieke controle zijn, voor een behandeling of een professionele reiniging. Wij kunnen dan een juiste inschatting maken van de tijd die we voor u reserveren. Gebruikers van de wegagenda kunnen de link gebruiken via de Website www.mondzorgoost.nl

Ons telefoonnummer:  024 – 329 42 38